Friday, January 18, 2019
ripost.news

МАКЕДОНИЈА

Македонец починал од инфаркт на паркинг во Банско

Maкедонски државјанин, П. К.(54), починал вчера на паркинг на ски-патеката Кулиното, во близина на Банско и Разлог, пренесува порталот „Струма“. Според бугарските медиуми, медицинската екипа...

ГЛОБАЛ

Путин во Белград (ВО ЖИВО)

Под засилени безбедности мери и со голем број на припадници на безбедносните служби , рускито претседател Владимир Путин пристигна во Србија. Средбата, која српските...

Македонец починал од инфаркт на паркинг во Банско

Maкедонски државјанин, П. К.(54), починал вчера на паркинг на ски-патеката Кулиното, во близина на Банско и Разлог, пренесува порталот „Струма“. Според бугарските медиуми, медицинската екипа...

ИЗЛЕЗИ И ДИШИ: Искачување на Скопска Црна Гора

Во недела на 20 јануари со искачување на Скопска Црана Гора започнува годинашната Иницијатива #ИзлезиИДиши во организација на планинарското друштво  I love hiking. Станува збор...

НАЈНОВО

ФУДБАЛ

РАКОМЕТ

ДРУГИ СПОРТОВИ