Анѓушев на Европската недела на стартапи 2018

244
Koco_Angjusev

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев попладне ќе се обрати на настан со кој ќе се одбележи Европската недела на стартапи 2018 (Startup Europe Week 2018).

Настанот е во организација на Фондот за иновации и технолошки развој, а ќе се одржи во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“.