Барби наполни 60 години

459

Годинава Барби полни 60 години и сè уште нема ниту една брчка. Русокоса или бринета, со облини или без, црна или бела, Барби сè уште е омилената кукла на девојчињата.

Во чест на нејзиниот 60 роденден Guardian објави галерија низ која е прикажана вечната младост на најпопуларната кукла во светот, односно како изгледа нејзиното создавање и креирање.