БИДЕТЕ ХУМАНИ: На Игор Петрески му е потребна наша помош

590

Игор Петрески од Кичево боледува од „мултиплекс склероза“, болест на нервниот систем која за жал прогресира и во моментов Игор е во инвалидска количка.
За таа цел потребно е да се изврши интервенција со матични клетки во соседна Србија, Белград потточно во „IM CLINIC“ каде за тој медицински зафат се потребни 18.600€

Третманот со матични клетки Фондот за Здравство не го покрива бидејќи станува збор за алтернативно лекување.

Да му помогнеме на Игор кој е сопруг на жена-херој Марија и татко на 3 малолетни златни дечиња, исто така беше и службено лице во редовите на МВР.

Да му помогнеме за конечно да застане на нозе и повторно да му се насмевне на животот! 🙏

Донации преку:

☎️ Т-Mobile: 143106

☎️ VIP: 143600

Со секој ваш повик, донирате 100 денари.

Или директно на денарска сметка:

250-0320004052 – 59

Шпаркасе Банка

Име и Презиме: Игор Петрески

За сите кои живеат надвор од нашата држава отворена е и девизна сметка, на која ќе може да се направат финансиски прилив со назнака „За донации за Игор Петрески“

SWIFT: INSBMK22
NAME: SPARKASSE BANKA MAKEDONIJA AD SKOPJE
CITY/COUNTRY: SKOPJE, MACEDONIA

NAME: IGOR PETRESKI
IBAN: MK07250322220204189
ADDRESS: UL. MIRCHE ACEV BR.D/2-13 OHRID0401979433004

Да бидеме хумани  и да помогнеме онаму каде е потребно!