ВИДЕО: Македонската пејачка му приреди изненадување на момчето на Аеродром

1789

Младата и талентирана пејачка Антониа Гиговска откако ја облеодени својата ромаса со пејачот и колега Иван Јованов постојано објавува заеднички фотографии и видеа, а овој пат пејачот покажа како таа го изненадила.

Како што пишува Иван во опсот на видеото кое го објави на својот Фејсбук, Антониа го излажала дека ќе одат на патување во Истанбул, а потоа среде Аеродром го изненадила и му открила дека ќе патуваат во Рим и тоа специјално за фудбалскиот натпревар помеѓу Рома и Јувентус.