Видео од дрон: Над 20.000 луѓе излегоа на маршот на ВМРО-ДПМНЕ

550

На видеото снимено преку дрон, јасно покажува дека денешниот марш на ВМРО-ДПМНЕ е многу помасовен, од тој што го организираше СДСМ. Според проценките над 20.000 луѓе излегоа на денешниот марш, притоа не беа носени автобуси од другите градови.