ВНИМАВАЈТЕ: Во оваа облека изгледате постаро (ФОТО)

249

Трендовите носат специфична облека, карактеристична боја при што не му стои на секого исто.

Постојат неколку парчиња облека кои ве прават повозрасни, па затоа трудете се да ги избегнувате.

МРЕЖЕСТИ ЧОРАПИ

ПРЕДИМЕНЗИОНИРАНО САКО

ФУСТАН СО РАМЕН КРОЈ