Гори стан кај „Пелагонија“ во Кисела Вода

310

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода.

Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.