ГРАДСКИ ПАРК ВРИЕ ОД НАРОД: Скопјани со душа чекаат сонце и слободен ден (ФОТО)

430

Пролетните температури викендов ги натераа скопјани да излезат надвор во природа.

Заљубени парови, бебиња, еден тон кучиња, тинејџери, вака изгледа Градски парк кога е сончево и е неработен ден.

РипостМК преку оваа галерија ве мотивира да излезете на прошетка во првиот можен слободен момент.