ДО СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ: Да донираме за Марга!

552

На скопјанката Марга Велеска и е потребна нашата помош да замине на лекување во Русија.

Донирајте за НОВ ЖИВОТ на Марга!