ЕВН: Полигон за тренинг на електро монтери и електро техничари

442
????????????????????????????????????

ЕВН денеска ќе го означи почетокот на градбата на полигонот за тренинг на електро монтери и електро техничари во СЕТУ „Михајло Пупин” во Скопје.

На настанот е најавено присуство на претседателот на Управниот Одбор на ЕВН Македонија Штефан Петер, на скопскиот градоначалник Петре Шилегов, на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борче Георгиевски, како и на заменик министерот за образование Петар Атанасов. /МИА