ЕМОЦИИ НА СИТЕ СТРАНИ: Момче на глува девојка направи неверојатен гест (ВИДЕО)

199

Андреа е девојка која е глува, па нејзиното момче одлучило да направи нешто за неа што никогаш нема да го заборави.

Тој ја однесе на лекар за да ѝ вградат кохлеарен имплант (хируршки имплантиран електронски апарат).

При тестирањето на нејзиниот слух момчето направи толку романтичен гест за својата сакана.

-Сакав првото нешто што ќе го чуеше никогаш да не го заборавиш, рече тој со прстенот во рака.

-Ќе се омажиш ли за мене?

Можеби ова е најубавото запросување што сте го виделе.