ЗАД „СЦЕНА“: Грешките во „50 нијанси сиво“ (ВИДЕО)

474

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враќаат како Кристијан Греј и Анастасија Стил во „Педесет нијанси ослободени“, базиран на светскиот феномен – бестселерот „Педесет нијанси“.

Во видеото во продолжение се прикажани дел од грешките.