ЗОШТО ГО ПРАВАТ ОВА: Имаат ли студентите од „Пелагонија“ во близина контејнер? (ФОТО)

358

Револтиран скопјанец на социјалните мрежи сподели фотографија која предизвика бура од рекции.

„Студентски дом Пелагонија ова го прават академски граѓани“, напиша тој коментар под фотографијата.