Ирина Шајк позираше во долна облека (ФОТО)

274

Популарната марка за долна облека „Интимисими“ ја одбраа руската манекенка Ирина Шајк за заштитно лице на  новата колекција.

Топ- моделот позира во еснските модни парчиња од колекцијата, а акцентот е ставен на различните трикоа со долги ракави и преубав дизајн кои може да се носат и како горен дел од облеката (во комбинација со сако).