МАЛИ ПРСТИ, ДОБРА ФРИЗУРА: Што мислат децата за Доналд Трамп? (ВИДЕО)

315

Доналд Трамп има задача да го спаси светот од хармонија, тој има мали прсти и добра фризура, ова се само дел од забавните одговори кои ги дадоа малите Американци за нивниот претседател.

Едно девојче ќе каже дека тој не е добар затоа што сака да стави ѕид со Мексико, а таа многу сакала да патува таму.

Погледнете го целото видео: