Маја Шупут полугола на прослава (ФОТО)

492

Хрватската пејачка Маја Шупут се појави на роденденската прослава на магазинот „Стори“.

Со нејзиниот изглед таа го привлече вниманието. Облечена во  црна проѕирна креација од едната страна речиси гола.

Шупут (38) дошла со свршеникот Ненад Татаринов (34). Парот се држел за раце, Шупут гордо го носела свршеничкиот прстен кој со својата големина и сјај го привлекувал вниманието во полутемната сала.