МИЦКОСКИ:Црно време за економијата уште поцрно за граѓаните

305

Помина не само јуни, туку дојде и јули, август, септември, октомври, сега сме ноември, нема рестартирање на „Југохром“. Но затоа вчера дојде ново ветување од владата, „Југохром“ ќе бил рестартиран во мај-јуни наредната година и ќе биле спасени 550 вработени, напиша претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот фејсбук профил.

Во продолжение прочитајтего целосниот статус на Мицкоски.