Мицкоски на ФБ за докторите, медицинскиот персонал, полицајците и војниците: Капата долу, јунаци!

67

Секоја чест за тие кои голораки се борат во првите редови против пандемијата, докторите, медицинскиот персонал, полицајците, војниците. Капата долу, јунаци! напиша на својот ФБ профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

-А, за овие профитерите како Заев, Филипче, Радмила, Оливер и останатите, срам и арам да им е што на маката на овие јунаци и честитоста на народот сакаат политички ловорики да добиваат.

Имам една порака до нив, ќе ве казни народот и тоа ќе ве казни жестоко на следните избори, кога и да се случат!

div class=”fb-post” data-href=”https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1504703846371736″ data-width=”500″ data-show-text=”true”>

Секоја чест за тие кои голораки се борат во првите редови против пандемијата, докторите, медицинскиот персонал,…

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, March 24, 2020