МОРСКИ БОЖИЦИ: Круни од школки, дијаманти и бисери како моден додаток

353

Chelsea Shiels е дизјанерка која ги освои трендсетреките со својот производ, круна изработена од школки, дијаманти и бисери.

Се чини дека круните ќе бидат тотален хит ова лето, посебно за жените кои сакаат да личат на мосрки кралици.

Шиелс има лузна на челото, со цел да ја сокрие почнала да произведува лускузни дијадеми, па на тој начин нстанала приказната за овој бренд  chelseasflowercrowns.

Уживајте во луксузната галерија