Моќта на шминката: Трансформација од маж во жена (ВИДЕО)

215

Колку и да ви се чини неверојатно, на профилната фотографија што ја гледате, тоа не е е жена туку е маж.

Квалитетната современа козметика може да направи чудо. Да, токму ова видео е доказ за тоа.

„Сакам убавина“ ( I love beauty) е јутјуб канал од Виетнам на кој можете да погледнете видеа каде мејкап-артистот од мажи ги претвара во преубави жени.