Муратовски: Лани останав дома зошто јас мојата задача ја завршив во 1991 година

4388

На годишнината од пропаднатиот референдум за Преспански договор, актерот Рубенс Муратовски објаснува зошто не гласал заедно со 63,1 проценти од гласачите на избирачкиот список.

„Неколку месеци пред да биде убиен, Ленон запрашан од еден новинар дали ќе се реобноват Битлси одговори ‘Тоа би било како да се вратиме во прво одделение. Ние нашата задача ја завршивме’. Затоа пред една година останав дома. Јас мојата задача ја завршив во 1991. ❤️ Македонија ❤️“, напиша Муратовски на Твитер.