Ненадејно почина Игор Гонзо Ивановски, доајен во автомобилизмот

429

Вчера ненадејно почина Игор Гонзо Ивановски, уште еден доајен во автомобилизмот на нашите простори.

Тој, за жал, почина на 44 години, а зад себе остави синче и сопруга.