Нина Бадриќ со нова песна и спот (ВИДЕО)

239

Хрватската пејачка Нина Бадриќ има нова песна поткрепена со модерен видеозапис. „Menja se vreme“ ( Се менува времето) #MSV е насловот на песната која има многу интерсен ритам.

Нина не побегнала од својот стил, но се забележува значителен напредок во спотот. Претсавена како гламурозна модна силуета, пејачката е облечена во впечатливи креации со силна шминка и фризура за храбри.

За одличното видео заслужни се креативниот директор Виктор Драго и Мио Мајхен.

Уживајте!