НОВА „АРЕНА“ НА АЛФА: Освојте 120.000 денари во најпопуларниот квиз на знаење

554

Новата сезона на квизот „Арена“ на Алфа телевизија со нова највредна премија досега. Победникот ќе замине дома со неверојатни 120.000 денари.

Сè уште има можност да влезете во трката на знаење и да ја освоите вредната награда.

Пријавете се на:

тел: 02/2600-370

e-mail: alfamktv@gmail.com

Среќно!