Нуркачи под вода го запалија традиционалниот оган за Василица

295

Нуркачите од Нуркачкиот центар „Амфора“ од Охрид под вода го запалија традиционалниот оган и на уникатен начин им ја честитаа Старата Нова година и Василица на православните христијани.