Ова се најдобрите игри и апликации на „Гугл Плеј“ во јули

341

Гугл на секои три месеци ја ажурира својата селекција на најдобри апликации и игри во својата онлајн платформа. Специјален тим на вработени на компанијата го прави изборот и се грижи за квалитетот на „Android Excellence“ делот во „Гугл Плеј“.

За да се најдат во „Android Excellence“ листата, апликациите мора да имаат регистрирани одреден број преземања и продажби. Критериумите се: кориснички интерфејс, уникатни одлики околу дизајнот и оптимизација за што поголем број мобилни уреди. Јулското ажурирање вклучува 21 наслов.

Корисниците можат да ги искусат можностите на седум игри и 14 други мобилни апликации за коишто компанијата верува дека ги нудат најдобрите карактеристики за пазарот на Андроид. Еве што препорачува Гугл:

Апликации:

Beelinguapp
Fortune City
BTFIT
Letras.mus.br
LingoDeer
Memrise
PicsArt
Pocket Casts
ShareTheMeal
The Mindfulness App
Tokopedia
Trello
VivaReal
Wynk Music

Натаму, компанијата ги советуваше љубителите на видео игри да испробаат и седум наслови кои се карактеризираат со иновативен дизајн и функции, како и својства што обезбедуваат максимална забава со паметните телефони. Тие се следните:

Animal Crossing™: Pocket Camp
Cash, Inc.
Flutter: Starlight
Shadow Fight 3
Shadowgun Legends
War Heroes
World of Warships Blitz.