ОВА СЕ ПАЛАЧИНКИ: Уметност што се јаде (ВИДЕО)

250

Уметници од палачинки создаваат вистински уметнички дела.

Дан и Ханк користат специјално тесто  во боја за да го добијат овој ефект.

Создаваат интерсни креации, ликови на познати личности…