Потпретседателката на Бугарија Јотова во посета на Македонија

254

Потпретседателката на Република Бугарија Илиана Малинова Јотова денеска е во посета на Република Македонија.

Во рамки на посетата, Јотова ќе се сретне со претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери.