Ракомeтарот Градимир Чаневски се ожени (ФОТО)

994

Првиот голман на „Еурофарм Работник“, Градимир Чаневски, викендов правеше свадба. 

Долгогодишната врска со својата девојка, Ивана, 30-годишниот ракометар ја круниса со брак.

На свадбата гости биле ракометарите Стојанче Стоилов, Гоце Олјевски, Златко Мојсоски и др.

Младиот брачен пар медениот месец ќе го помине во Шпанија.