РЕВИЈА: Нова колекција Лебор Габала (ВИДЕО)

369

Во рамки на модното шоу кое што деновиве се одржува во Барселона, се одржа и ревија на новата модна колекција на Лебор Габала.

Шпанската модна куќа ги претстави креациите на Маите Муноз, наменети за модерните урбани жени.