РЕКОРД: Оваа жена чува повеќе од 1.000 мачки дома (ВИДЕО)

334

Сигурно сте чуле за изреката Crazy cat lady ( Луда жена со мачки) која важи за оние луѓе кои имаат многу мачки во својот дом.

Постојат голем број на луѓе кои се фасцинирани од природата на мачките, па таков еден пример е и жената од видеото подолу.

-Јас имам преку 1.000 мачиња во мојот дом, најверојатно тоа е рекордот, вели таа.

Ги чува поради тоа што им се воодушевува на нивната грациозност, самостоијност и убавина.