СИТЕ ПЛАЧАТ ПО НИВ, А ТАА ГИ СОБЛЕЧЕ: Кристен Стјуарт се ослободи од „лубутинките“

464

Сите жени ѝ се чудат на потегот кој го направи актерката Кристен Стјуарт на Кан.

Таа на црвениот килим буквално ги соблече преубавите црни салонки на Кристијан Лубутин и продолжи да чекори боса.

Дали ѝ беа високи за носење, односно неудобни, по што направи страшна антиреклама  или сакаше да привлече поголемо внимание држејќи ги луксузните чевли во рацете, па со тоа напрваи сите да ги забележат не е јасно.