СНАЈДИ СЕ, ПА ЖИВЕЈ: Ова го има само во Скопје (ФОТО)

1035

Кога пешачкта зона одеднаш станува паркинг.

Некој снаодлив возач кој вози џип, ама очигледно не му се давало пари за паркинг, буквално се снашол и удобно го сместил својот автомобил на плоштадот „Скендербег“ во  непосреднља близина на Старата скопска чаршија.

Нека овој несоведен граѓанин ви биде пример како не треба!