СОЗДАДЕН ДА ПРАВИ ХИТОВИ: Новата песна на Тимберлејк прегледана преку 17 милиони пати (ВИДЕО)

361

Како и секогаш, пејачот Џастин Тимберлејк штом направи песна таа со брзина на светлината станува хит на сите континенти.

Новата песна, „Supplies“ веќе има повеќе од 17 милиони прегледи и претежно позитивни коментари.

Спотот е со силна порака и го задржува вниманието до самиот крај.