Со џиновска волница до модерно ќебе (ВИДЕО)

273

Како да се стоплите оваа зима? Погледнете го ова видео на кое е прикажано како од џиновски сноп од волница една жена рачно плете ќебе.

Да потенцираме дека таа плете со мерино волна.

Ќе ве воодушеви на крајот каков модерен производ се добива и ќе посакате да го имате дома.