ОПАСНА УМЕТНОСТ: Од оган создава неверојатни уметничи дела (ВИДЕО)

516

This artist paints with fire

This artist paints with fire by Spazuk

Publicada por Bored Panda Art en Jueves, 26 de abril de 2018