ФИЛМ КОЈ МОРА ДА ГО ГЛЕДАТЕ: Џерард Батлер фантастичен во „Геосторм“

726

„Geostrorm“ (Геосторм) е филм кој зборува за заканата на човештвото откако системски со помош на хакер ќе биде дезорентирана мрежата од сателити кои ги контролираат временските непогоди.

Творецот на мржата (Џерард Батлер) ќе го жртува животот за да го спаси светот.

Интерсна врска помеѓу помладиот и пстариот брат, поборноста кон работата и испреплетените нешта со политиката , режисерот Деан Девлин совршено ги спакувал во 1 час и 50 минути.