ФИНАЛЕ НА „ЗАДРУГА“: Дали ќе се смират Луна и Слоба? (ВИДЕО)

1136

По неверството на Слоба, и сите тие караници, разводот, влегувањето на Луна во реалното шоу „Задруга“ , на крајот тие ќе се смират.

Дали по вечерашното финале некогашниот пар ќе излезе во реалноста за рака?