ЉУБОВ ВО СКОПСКАТА ЗОO: Жирафите Флопи и Тобого се бакнаа (ФОТО)

329

Скопската зоолошка градина објави неверојатна фотографија која буквално вреди илјада зборови, и повеќе…

Двете жирафи Флопи и Тобого  јавно покажаа нежност допирајќи се со муцките.

Ова предизвика разбранување на социјалните медиуми. Од зоолошката ја означија фотографијата со хаштаг #loveislove. Станува збор за позната  кампања дека љубовта не познава граници.