Thursday, October 17, 2019
ripost.news

таг: Абу Даби

„Made in Yugoslavia“ дури до Абу Даби (ФОТО)

Секој барем еднаш некаде, на некој предмет или производ, го забележал пред неколку децении честиот натпис „Made in Yugoslavia“. Иако тој натпис сè уште може...

НАЈНОВО