Wednesday, January 23, 2019
ripost.news

таг: аеродромот

БУТАРИС: Аеродромот „Македонија“ може да се преименува во „Никос Галис“

Градоначалникот на Солун, Јанис Бутарис, изјави дека треба да се размисли за промена на името на солунскиот аеродром „Македонија“. - Не велам дека треба да...

НАЈНОВО