Thursday, October 17, 2019
ripost.news

таг: Бања Лука

Бања Лука: Правда за Давид наместо новогодишна прослава

Полицијата вчера го одобри протестот „Правда за Давид“, а времето предвидено за него беше од 18 до 20 часот. Илјадници граѓани од Бања Лука, предводени...

НАЈНОВО