Monday, June 1, 2020
ripost.news

таг: библиотека

Дрво старо 100 години стана библиотека (ФОТО)

Благодарение на непрофитната „Little Free Library“(Мала бесплатна библиотека), семејство во Ајдахо успeа да направи библиотека во својот двор, издлабена во 100-годишниот труп на дрво...

НАЈНОВО