Saturday, July 4, 2020
ripost.news

таг: боксер

Казнет боксерот кој среде интервју бакна новинарка (ВИДЕО)

Бугарскиот боксер Кубрат Пулев е парично казнет со 2500 долари и мора да заврши курс за спречување на сексуално вознемирување ако сака да му...

НАЈНОВО