Thursday, August 13, 2020
ripost.news

таг: брошура

Брошура за колективна заштита на правата на потрошувачите

Организацијата на потрошувачите на Македонија денеска ќе промовира брошура изработена во рамки на проект за запознавање на потрошувачите со колективната заштита на нивните права...

НАЈНОВО