Tuesday, October 16, 2018
ripost.news

таг: видео

ГРОЗНО: Индиец си ги исече ноктите првпат по 66 години

Човекот што имаше најдолги нокти на светот, Индиецот Шридар Чилал си ги исече ноктите по цели 66 години. На последното мерење, вкупната должина на...

Двегодишно девојче за првпат излегува од болница (ВИДЕО)

Двегодишната Меј Козлов-Вогел сиот свој досегашен живот го минала во Детската болница во Бостон, САД, поради ретка болест на белите дробови, а периодов првпат...

Поучни експерименти за вашето дете (ВИДЕО)

https://www.facebook.com/diply/videos/1893075077437512/?t=2

НАЈНОВО