Saturday, February 16, 2019
ripost.news

таг: Денот на вљубените

Јужноафрикански министер дели сексуални совети

Јужноафриканскиот министер за здравство Ејрон Моцоаледи ги повика граѓаните да ја избегнуваат „кучешката поза" во сексот, велејќи дека таа може да предизвика срцев и...

СВЕТОТ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН: Немажените Кинезинки на портокал го пишуваат бројот...

Денот на Свети Валентин, попознат како Денот на вљубените во западната култура, е празник кој се прославува на 14 февруари секоја година. Посредно или...

ТИНЕЈЏЕРКА ГО АНАЛИЗИРА ПРАЗНИКОТ НА ВЉУБЕНИТЕ: „Свети Валентин“ е пострашен ден...

Што ќе правам за Свети Валентин? Многу интересни работи, ќе јадам пица, ќе гледам телевизија, ќе лежам цел ден и ќе бидам во друштво...

НАЈНОВО