Saturday, August 15, 2020
ripost.news

таг: „Диво месо“

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ СО ГОРАН СТЕФАНОВСКИ: Почина авторот на „Бушава азбука“ и...

Во Велика Британија синоќа ненадејно на 66 годишна возраст почина познатиот македонски драматург Горан Стефановски. Тој е автор на познатите драми „Диво месо“, „Лет во...

НАЈНОВО