Thursday, June 4, 2020
ripost.news

таг: „Емоции за еден град”

„Емоции за еден град” – изложба за подобро утре

Изложбата Celebrate Life/Емоции за еден град на дизајнерот Горан Костовски – Ind.o.g. ќе биде поставена на 18 јануари 2019 година во галеријата „Акантус“ во...

НАЈНОВО